OptiSleep Pocketvering matras 500 in Urk

Geniet van het zachte karakter van de OS500. Met dit pocketveringmatras met Talalay natuurlatex heb je optimale ondersteuning te pakken en vormt naar de contouren van je lichaam. Het matras is geschikt voor alle type bedbodems, vlak en verstelbaar. Met een omruilgarantie op de matraskern.

Vanaf € 1.295,00

Op een pocketvering matras van OptiSleep lig je voortreffelijk. Je wordt uitgerust wakker omdat de pocketveren zo zijn verdeeld dat het matras zich helemaal naar je lichaam vormt. Je krijgt de ondersteuning die je nodig hebt.

Geniet van het zachte karakter van de OS500, een 25 cm hoog matras met veerkracht en elasticiteit. De kern van dit OptiSleep matras bestaat uit duurzame, thermisch geharde pocketveren en geeft je de perfecte lichaamsondersteuning. De 7 ergonomische comfortzones geven je een optimaal slaapcomfort. Door de stalen band rondom de pocketveren is het matras extra stabiel. De OS500 heeft alles in huis voor een bijzonder hoogstaand comfort en lange levensduur.De royale afdeklaag is van comfortabele Talalay natuurlatex. Dit latex heeft een meer open structuur dan regulier latex. Dit zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer. De tijk is extra flexibel in de schouderzone voor optimaal comfort. Daarnaast is de tijk doorgestikt met zuivere scheerwol en zijde voor een optimaal slaapklimaat. De tijk is ook verkrijgbaar in een wasbare anti-allergische variant. Dit OptiSleep matras is verkrijgbaar in medium, stevig én extra stevig.

  • 510 veren p/m2
  • 7 comfortzones
  • Afdeklaag Talalay® latex
  • Hoogte 25cm
  • Verkrijgbaar in medium, stevig én extra stevig

Mocht het matras toch niet aan jouw wensen voldoen dan kun je de matraskern binnen 90 dagen omruilen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden in de winkel. Dit matras is te koop bij Slaapkenner in de regio Nederland. Kom het gerust eens uitproberen.

Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken
   
   
Kenmerken

Hoogte: 25 cm

Kern: 8-slags pocketvering, thermisch geharde veer, 510 veren per m2. Voorzien van bandstaal en 7 comfortzones

Afdekking: Aan weerszijden afgedekt met 4 cm Talalay natuurlatex

Tijk: voorzien van elastomeer in de comfortzones. Gevuld met 350 gr/m2 scheerwol/ zijde/ polyester.
Anti-allergisch model met 400 gr/m2 spiraalvezel. 
Voorzien van 4 assymetrisch geplaatste handgrepen en aan vier zijden rits.

Toepassingen: Geschikt voor alle type bedbodems, vlak en verstelbaar. Voor lattenbodems geldt een minimaal aantal latten van 26 stuks.

Onderhoud: Regelmatig keren, draaien, luchten en desgewenst borstelen

Ligcomfort: leverbaar in standaard en stevigIn de volgende maten beschikbaar:
-lengte: 200, 210, 220 cm
-breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm

 

 

Hoogte 25,00
Concept Private label collectie
Merk OptiSleep
Collectie Slaapkenner
Merk OptiSleep

Nog geen resultaten