Over Mazereeuw Slaapcomfort

Mazereeuw Slaapcomfort in de regio Urk, Emmeloord en Dronten is dé slaapspecialist bij jou in de buurt.

Al jarenlang is familie Mazereeuw een ondernemende familie en staan ze zo bekend in Urk en de wijde omgeving. Wij zijn Klaas, Gerrit en Geeske Mazereeuw. Wij zijn gestart met onze onderneming op 3 december 2015. Naast de verschillende ondernemingen die vader Klaas heeft opgestart in het verleden, waren ook wij, zoon Gerrit en schoondochter Geeske, toe aan een nieuwe uitdaging.

Vader Klaas heeft in 1988 de zeer succesvolle speelgoedzaak ‘De Wigwam’ gestart met zijn vrouw en tweede zoon. Van hieruit ontstond een kleine babyshop inpandig aan ‘de Wigwam’. Al gauw bleek de ruimte voor de babyartikelen te klein en was er steeds meer vraag naar, op het snel groeiende Urk. Vader Klaas en oudste zoon Cor hebben toen met behulp van de hele familie een prachtig pand van twaalfhonderd vierkante meter gebouwd voor een babyspeciaalzaak. Ook deze onderneming, gestart in 1998, was een groot succes. Deze onderneming is later overgenomen door lokale ondernemers en verhuisd naar een andere locatie.

Met een mooi pand en prachtige collectie voor stijlvol en comfortabel slapen, willen wij in Urk en omgeving toonaangevend zijn.

Vakkundigheid

Hoogwaardige materialen, maatwerk en een uitmuntende afwerking laten onze vakkundigheid zien. Mazereeuw Slaapcomfort heeft alles in huis voor een goede nachtrust. 

Betrokken advies

Wanneer je wil weten welke matras bij jouw slaapwensen past en welke dekbed ventilerend is, kun je bij ons terecht. We geven graag praktisch advies en maar ook inspiratie.

Alle aandacht

Ligt jouw matras nog comfortabel? Krijgt je lichaam de ondersteuning die bij jouw houding past? Laat ons je wensen weten. Met behulp van jouw antwoorden op een aantal van onze vragen ben jij verzekerd van de meest passende oplossing.

Neem contact op met Mazereeuw Slaapcomfort

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!